Sorteren

Lichaamsverzorging voor mama's (to-be)

Vrouwen verdienen het om van top tot teen in de watten te worden gelegd, toch? Bij De Kleine Zebra hebben we voor mama’s en mommies to be de beste en meest natuurlijke verzorgingsproducten in huis. Kortom, alles voor een mini wellness bij jou thuis!

100% ecologische maandverband in verschillende maten

Als je van natuurlijk houdt, dan ga je helemaal verliefd worden op de eco maandverbanden en inlegkruisjes van Naty. Ze zijn gemaakt van 100% bio-afbreekbare materialen, ze zijn zacht en zitten ook nog eens comfortabel. Het perfecte verbandje dus!

Biologische zwangerschapsolie met regeneratieve krachten

Wanneer je babybuikje meer en meer zichtbaar wordt, groeit ook de kans op zwangerschapsstriemen. Daarom is het belangrijk om je bolle buikje goed te verzorgen. Met natuurlijke zwangerschapsoliën ga je de huid voeden en een extra boost geven. Bovendien bevordert ze de huidelasticiteit waardoor je minder tot geen last zal hebben van pijnlijke striemen.

Natuurlijke shampoos, douchegels en lotions voor een complete verzorging

Klaar voor een zalig badje of douche? Bij De Kleine Zebra kiezen we enkel voor 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Zo heeft Attitude een heel gamma aan lekker ruikende shampoos, douchegels en lotions. Stuk voor stuk bevatten ze natuurlijke ingrediënten die de huid reinigen, voeden en beschermen.

Toont 1 - 15 van de 15 items

Toont 1 - 15 van de 15 items