ABC telraam in hout - Franstalig

Houten educatief telraam met draaiende lettertjes

Staat: Nieuw product

Janod

JS387

Met dit Franstalig ABC telraam in hout wordt letters leren kinderspel! Educatief, leuk en kleurrijk. Je kan de lettertjes omdraaien en een prentje ontdekken zo link de A naar Ananas, de B naar Ball, C voor Cat ... enzovoort.

Eindeloos veel spe(e)lplezier verzekerd!

22,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J08007

SamenstellingenHout
TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %

Een fantastisch houten telraam van Janod om letters en cijfers te leren aan kleine kinderen. Leuk om mee te spelen en voor oudere kinderen om te leren lezen, telen en schrijven. Achter elke letter van het alfabet (in het Frans) zit een foto bijvoorbeeld. A voor Ananas, B voor Ball, enzovoort). Het ergonomisch design is perfect voor de kleinste handjes.

Leeftijd: 3 tot 6 jaar
Materiaal: hout
Afmetingen: 23,6 x 10,8 x 30,6 cm

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.8
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.