Behang - Hot air balloon

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML072

Dromerige wolkjes en ontelbaar veel leuke heteluchtballonnen varen voorbij op dit mooie roze kinderbehang.

Zacht van kleur en ideaal om de romantische baby- of kinderkamer aan te kleden!

45,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PP4

TypeBehangpapier
KleurRoze
ThemaBouwen en voertuigen

Schattig kinderbehang Hot Air Balloon met satijnen finish, slaperige ijsberen en mooie details... uit de collectie van het Franse Mimi'lou. Wondermooi om de kinderkamer een magische toets te geven. Eventueel af te werken met bijpassende behangrand in hetzelfde thema.

Afmetingen: 53 cm breed x 10 meter lang
Materiaal: non woven vliesbehang, afwasbaar, 150g

_

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie illustraties van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
75370.8
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!