Bordspel - Karuba

Nieuwe uitvoering van een bekroonde bordspel

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (80)

Nieuwe uitvoering van het bekroonde bordspel! Kies tactisch en slim twee kaarten en zit je medespelers lekker dwars. Want wie het laagste aantal heeft, verliest een kaart.

Leg met je kaarten een optimaal wegennet om je avonturiers met hun tempel te verbinden. Verzamel waardevolle schatten en punten met je tempels.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303475

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 8 jaar

Deze nieuwe uitvoering van het bekroonde topspel Karuba van HABA is perfect voor grote groepen tot zes spelers. Kleine doos, groots spel.

Inhoud spel: 96 spelkaarten (16 kaarten per speler), 1 overzichtskaart en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Leeftijd: geschikt vanaf 8 jaar

Aantal spelers: 2-6

Spelduur: ongeveer 15 minuten

_

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.75.516.10.3
  • Door Marloes D.
  •  de 02/09/2022
Super leuk spel
  • Door Marleen V.
  •  de 13/07/2022
Leuk spel!
  • Door Naomi H.
  •  de 13/07/2022
Leuk!
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories