Chewy-to-Go bijtspeeltje - Bella the Flower

Mini tropische bloem om op te kauwen en bijten

Staat: Nieuw product

Oli & Carol

OLC025

Chewy-to-go collection van Oli & Carol (9)

Deze lichtroze tropische bloem uit het Caribisch gebied is de inspiratiebron voor een geweldig bijtspeeltje uit 100% veilige materialen. De rubberen mini bijtspeeltjes zullen bijtbehoeftes wegnemen bij je kleintje en zijn ook een fijn alternatief voor tutjes.

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : L-CHEWY-FLOWER-PINK

SamenstellingenNatuurrubber
TypeBijtspeeltjes

Chewy-to-go bijtspeeltje Bella the Flower uit de Flower collectie van OLI & CAROL is een mini bijtring met ergonomisch design voor de allerkleinsten. Het veilige materiaal en de verschillende texturen maken het zeer aangenaam voor kleintjes om op te kauwen en bijten en zo het tandvlees te kalmeren of mee te spelen.

Deze mini bijtring uit de nieuwe lijn mini rubberen speeltjes is gemakkelijk op te hangen aan een tutketting dankzij het mini gaat, zo kan je mini er ook onderweg op kauwen.

  • Handgemaakt en 100% natuurlijke en veilige materialen: rubber van de Hevea bomen
  • Met de hand beschilderd met natuurlijke pigmenten
  • Elke mini teether is uniek en verschillend
  • Waterproof, mag ook mee in bad als eerste badspeeltje
  • Ergonomisch design op baby maat
  • De chewy to go bijtspeeltjes helpen bij de natuurlijke ontwikkeling van de mond van baby's en stimuleert hun zintuigen. Een duurzaam cadeau voor elke baby!

Afmetingen: 6 x 6 x 3 cm
Materiaal: 100% natuurrubber
Onderhoud: proper maken met een vochtige doek en milde zeep, niet in direct zonlicht laten liggen, bewaren op een droge plek, temperatuur verschillen kunnen het speeltje vervormen, niet steriliseren en niet in de koelkast leggen.

_

OLI & CAROL presenteert de Chewy-to-Go collectie, een frisse en nieuwe collectie vanverschillende natuurlijke rubberen bijtspeeltjes, geïnspireerd op de natuur, fruit en groenten. Ergonomisch design dat perfect in kleine handjes past, natuurlijk materiaal met een breed scala aan texturen en ribbels.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Oli & Carol is opgericht door de twee zussen Olimpia en Carolina in Barcelona. De twee zussen wilde hun passie voor design en de natuur in een bedrijf stoppen waar ze samen veel plezier konden hebben. Met Oli & Carol hebben ze deze droom in vervulling weten te brengen door diverse rubberen baby- en badspeeltjes te maken. De rubberen speeltjes van het merk zijn gemaakt van 100% puur rubber van de Braziliaanse rubberboom en komen zonder gaten zodat er geen water in de speeltjes kan komen. Dit maakt dat de speeltjes veilig, hygiënisch en biologisch afbreekbaar zijn. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en vormen en zijn altijd veilig om je kind in te laten bijten.
Collectie Chewy-to-go collection van Oli & Carol
Inspiratie en stories