Bouwpakket kurken boot Terra kids

Creatief bouwpakket kurken boot - Terra kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB458

Terra Kids collectie by Haba (47)

Trossen los en schip ahoi! Deze bout knutsel je zelf makkelijk in elkaar en daarna is hij meteen klaar om uit te varen op alle wateren – en in alle weersomstandigheden.

Kleine scheepsbouwers kunnen de kurken boot bovendien naar hartenlust combineren en uitbreiden met vondsten uit de natuur – leuke suggesties hiervoor zijn te vinden in de bijbehorende handleiding. Knutselplezier verzekerd voor klein en groot en een top cadeau voor kleine bouwers en mini matrozen!

15,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304244

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Creatief bouwpakker kurken boot van Terra kids. Deze superleuke boot is gemaakt uit geperste kurkkorrels en is daardoor vrijwel onzinkbaar. Ideaal speelgoed voor een weekendje uit aan het water of voor een familievakantie aan het strand. Het bouwpakket is zeer eenvoudig in elkaar te steken en gemaakt van milieuvriendelijk materiaal met optimale drijfeigenschappen: op vlak water, in de zee of in bad. Leuk om samen in elkaar te zetten. Inclusief instructieboekje.

Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en mogelijk verstikkingsgevaar.
Materiaal: kurk, hennep en hout

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.22
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories