Creatief bouwpakket kurken boot - Terra kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB458

Terra Kids collectie by Haba (51)

Trossen los en schip ahoi! Deze bout knutsel je zelf makkelijk in elkaar en daarna is hij meteen klaar om uit te varen op alle wateren – en in alle weersomstandigheden.

Kleine scheepsbouwers kunnen de kurken boot bovendien naar hartenlust combineren en uitbreiden met vondsten uit de natuur – leuke suggesties hiervoor zijn te vinden in de bijbehorende handleiding. Knutselplezier verzekerd voor klein en groot en een top cadeau voor kleine bouwers en mini matrozen!

19,99 €

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1304244001

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Creatief bouwpakker kurken boot van Terra kids. Deze superleuke boot is gemaakt uit geperste kurkkorrels en is daardoor vrijwel onzinkbaar. Ideaal speelgoed voor een weekendje uit aan het water of voor een familievakantie aan het strand. Het bouwpakket is zeer eenvoudig in elkaar te steken en gemaakt van milieuvriendelijk materiaal met optimale drijfeigenschappen: op vlak water, in de zee of in bad. Leuk om samen in elkaar te zetten. Inclusief instructieboekje.

Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en mogelijk verstikkingsgevaar.
Materiaal: kurk, hennep en hout

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.22
  • Door Anonymous A.
  •  de 03/08/2022
Mooi bootje, goede grootte om mee te spelen en fijn materiaal. Stimulans voor creativiteit.
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/04/2020
heel goed
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories