Creatief gezelschapsspel - Picassimo

Ingenieus tekenspel voor kinderen vanaf 8 jaar

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30836

Gezelschapsspelen van HABA (26)

Haal de creatieveling in je boven met Picassimo! Dit tekenspel is een soort van pictionary maar dan met een twist... Geschikt voor klein én groot.

Ben je niet de allerbeste tekenaar? Geen nood, dit spel vereist vooral de nodige portie humor, je zal je beslist een kriek lachen met sommige eindresultaten.

 

34,95 €

27,96 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302401

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 8 jaar

Creatief gezelschapsspel Picassimo Haba is een ingenieus spelletje, ideaal om met hele gezin te spelen.

Gebruik je beste tekenkunsten en teken het begrip op het afwisbare tekenbord. Iedereen tekent tegelijkertijd. Draai vervolgens het wisselkaartje om, deze toont aan welke delen van elk kunstwerk verwisseld moeten worden. Wisselen maar! Herken jij nog wat jouw tegenstanders getekend hebben?

Wil je dit spel winnen, moet je niet alleen goed en snel kunnen tekenen, maar ook bij het raden je als een ware kunstkenner en puzzelaar ontpoppen. Alleen zo kan je de volgende Pablo Picassimo worden!

Leeftijd: van 8 tot 99 jaar
Speeltijd: 30 min
Aantal spelers: 3 tot 6 spelers

_

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
31.46.822.11.327
  • Door Hilde D.
  •  de 19/05/2023
nog niet geprobeerd maar is wel welkom hier
  • Door Trea W.
  •  de 25/03/2023
Ziet er mooi uit, maar nog niet gebruikt.
  • Door Ineke V.
  •  de 03/01/2023
zomaar cadeau gekregen.
  • Door Elke R.
  •  de 29/12/2022
Degelijk spel
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories