Cute set van 4 erg leuke Zoopreme deurhangers

Staat: Nieuw product

Done by Deer

KZ24198

Ken jij de knotsgekke Zoopreme vrienden al? Ze komen uit de safari en brengen vreugde in elke kinder- of speelkamer! De set komt met vier...

14,95 €

10,47 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD-60525

TypeDecoratie
KleurMeerkleurig
Done By Deer designsHappy Home
Ken jij de knotsgekke Zoopreme vrienden al? Ze komen uit de safari en brengen vreugde in elke kinder- of speelkamer! De set komt met vier kartonnen deurhangers en een bijhorend ophanglint in funky roze. Op de buik van de Zoopreme vrienden staat een guitige quote, daar word je instant happy van!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20900.35
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.