Dubbelzijdige opbergzak & speelmat - Roadmap & Bliksem

Populaire speeltapijt én opbergzak in 1 design

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO003

De roadmap van Play & Go kreeg een welverdiende upgrade!

Deze toffe opbergzak/speelmat met print van straten en parkeerplaatsen was al immens populair en krijgt nu een dubbelzijdige print, met aan de ene kant de roadmap en aan de andere kant een print van stoere bliksems!

Opruimen en spelen gaan hand in hand. Dit is niet alleen een superhandig item om in huis te hebben, maar zal vooral heel populair zijn bij de kleinste bewoners thuis!

36,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : roadmap/thunderbolts

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurZwart

Play&Go maakt korte metten met rommel; speelmat en opbergzak superslim gecombineerd! Als u de Play&Go opbergzak gebruikt, kunt u snel en efficiënt orde in de chaos scheppen!Hier heb je de dubbel geprinte opbergzak: Autobaan/bliksem.

Een legoblokje waarop u trapt als u net uit de douche komt of uw zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete Playmobil-poppetje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die u kunt gebruiken op twee manieren. U gebruikt hem als u het speelgoed wilt opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal! Ook handig als er onverwacht bezoek komt: in een wip is alle speelgoed opgeruimd! De Play&Go opbergzak is verder ook perfect voor op het strand, voor op vakantie of voor bezoekjes aan oma en opa!

De Play&Go opbergzak heeft een diameter van 140 cm. De zak is gemaakt uit stevig, duurzaam katoen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.280.060.220.81
  • Door Anonymous A.
  •  de 27/10/2022
Ruime speelmat. En superhandig om mee te nemen
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!