Dubbelzijdige opbergzak & speelmat - Treinspoor & Beren

Tas met mooie treinsporen en zalige berenprint

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO010

Na de populaire versie met de roadmap komt Play & Go met een nieuwe geweldige print met treinsporen !

Deze toffe opbergzak/speelmat heeft aan de éne kant een leuke wereld vol treinsporen, een circus, bomen, regenbogen en vriendelijke dieren in zachte pastelkleuren en aan de andere kant een hippe print met coole beren die een zonnebril dragen !

Opruimen en spelen gaan hand in hand. Dit is niet alleen een superhandig item om in huis te hebben, maar zal vooral heel populair zijn bij de kleinste bewoners thuis!

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : trainmaps bears

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurMeerkleurig

Play&Go maakt korte metten met rommel; speelmat en opbergzak superslim gecombineerd! Als je de Play&Go opbergzak gebruikt, kan je snel en efficiënt orde in de chaos scheppen! Hier heb je de dubbel geprinte opbergzak: binnenzijde is een sprookjesachtige wereld met treinsporen en de buitenzijde leuke groene beertjes.

Een legoblokje waarop je trapt als je net uit de douche komt of je zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete Playmobil-poppetje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren. Je gebruikt hem als je het speelgoed wilt opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal! Ook handig als er onverwacht bezoek komt: in een wip is alle speelgoed opgeruimd! De Play&Go opbergzak is verder ook perfect voor op het strand, voor op vakantie of voor bezoekjes aan oma en opa!

De Play&Go opbergzak heeft een diameter van 140 cm.

Deze Play and Go trein is gemaakt van 100% polyester maar heeft een zachte feeling. Heel eenvoudig te onderhouden en kan je zonder probleem warm wassen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222861
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!