Educatief magnetisch spel - Uitdrukkingen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO040

Moulin Roty - Les Popipop collectie (13)

Educatief spelletje om kleintjes spelenderwijs hun emoties te leren kennen en benoemen. Dit spel - met 25 magneetjes en leuke seventies kleurtjes - hoort tot de Popipop collectie van Moulin Roty.

17,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 661361

CollectieLes Popipop
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 3 jaar

Geel, rood, blauw, groen, ... dit zijn de kleuren uit elk kind zijn leven en meteen ook de kleuren die de Popipop collectie van Moulin Roty kenmerken.

Dit educatief magnetisch spelletje Uitdrukkingen van Moulin Roty bestaat uit 25 magneetjes van het gezicht - van ogen over neus tot wenkbrauwen - en 6 kleurrijke kaartjes. Elk kaartje toont een emotie die je kind moet namaken met de magneten, zo leert je kind gevoelens te benoemen en herkennen.

Afmetingen doos: 18,5 x 20 cm

Materiaal: karton

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.42
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Moulin Roty - Les Popipop collectie
Inspiratie en stories