eerste leesboek 'Er was eens... Assepoester'

Eerste leesboek - Er was eens... Assepoester

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ32195

Assepoester veegt.
Ze schrobt.
Ze wast.
Haar jurk is vuil.
Maar op een dag komt er een brief.
De prins zoekt een vrouw.
...

8,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurGrimm
IllustratorValeria Docampo
Genresprookje
Themafantasie

De sprookjes van Assepoester, Pinokkio, Hans en Grietje … Ze blijven fascineren en verrassen. Nu kunnen ook de prille lezers deze verhalen zelf lezen. De reeks ‘Er was eens …’ vertelt de bekendste sprookjes in eenvoudige woorden en korte zinnen voor beginnende lezers. Laat je meeslepen en betoveren door deze tijdloze klassiekers.

Auteur: gebr. Grimm
Illustrator: Valeria Docampo
Leeftijd: +6j.
Pagina's: 32
Niveau: AVI-E3
ISBN: 9789462912168

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.52100.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.