Eerste leesboek - Sprookjes voor prille lezers: Pinokkio

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ32194

Gepetto krijgt een tak.
Een tak die spreekt!
Hij maakt er een pop van: Pinokkio.
Pinokkio wil een echte jongen zijn.
Maar kan dat wel

8,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurGrimm
IllustratorKatya Longhi
GenreSprookjesboeken
ThemaSprookjes

De sprookjes van Assepoester, Pinokkio, Hans en Grietje … Ze blijven fascineren en verrassen. Nu kunnen ook de prille lezers deze verhalen zelf lezen. De reeks ‘Er was eens …’ hervertelt de bekendste sprookjes in eenvoudige woorden en korte zinnen voor beginnende lezers. Laat je meeslepen en betoveren door deze tijdloze klassiekers.

Auteur: Carlo Collodi
Illustrator: Katya Longhi
Leeftijd: +6j.
Pagina's: 32
Niveau: AVI-E3
ISBN: 9789462912168

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.52100.35
  • Door Evert K.
  •  de 30/10/2019
Precies wat ik verwachtte. Mooie kwaliteit.
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.