behangpapier Swan Rose

Elegant behangpapier - Swan Rose

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM035

Ferm Living kIDs (100)

Witte zwanen, roze zwanen. Wie gaat er mee naar Engeland varen...? Of misschien is de muur in je kleintje haar kamer al ver genoeg... Dit prachtige Ferm Living behangpapier Swan Rose is makkelijk aan te brengen en dankzij de speelse print van elegante zwaantjes staat hij mooi tegen elke muur.

Laat doorgaan. Laat doorgaan. Wie achter is moet voorgaan!

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

75,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 531

CollectieSwan
TypeBehangpapier
KleurRoze

De meeste zwanen blijven hun hele leven bij dezelfde partner en dat kunnen we helemaal snappen als we ze samen zien ronddobberen op dit elegant Ferm Living behangpapier, met een elegante witte en subtiel roze zwanenprint.

Makkelijk en snel aan de muur aan te brengen dankzij het gebruik van WallSmart papier, een nieuwe generatie vliesbehangpapier dat sterker is, makkelijk aan te brengen met eenvoudige kant-en-klare behangerslijm en volledig afbreekbaar. Je hebt geen behangtafel nodig maar kan de lijm rechtstreeks aan de muur aanbrengen en daarna het papier. Voor het mooiste resultaat kan je best genoeg papier in 1 keer bestellen omdat de kleuren van het papier met de hand gemengd zijn en dus per lot kunnen verschillen.

Zoek je naast dit elegante behangpapier nog een behang van Ferm Living, bekijk dan zeker de rest van onze collectie vol prachtige prints.

Afmetingen: 53 x 1000 cm
Materiaal: geprint op Wallsmart kwaliteit. Gravure print. Kleuren op waterbasis.
Wasinstructies: je kan het behang reinigen met een vochtige doek.
 

Opgelet: Het behang kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. Twijfel je? Contacteer ons op welcome@kleinezebra.com voor een betalend sample aan €2/stuk. Het behang is enkel te verkrijgen op bestelling en heeft een levertijd van minimum 3 weken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.530.071
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories