Elfenvleugels verkleedset

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR133

Heb je een elfenfan in huis rondlopen, of beter gezegd fladderen?

Omarm de magische sfeer dan helemaal met deze knappe elfenvleugels verkleedset van Meri Meri. Super lief, super knap en afgewerkt met oog voor detail.

48,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 168814

PersonageFee/Elf
CollectieFairies
TypeVerkleedsets
KleurRoze

In deze magnifieke Meri Meri elfenverkleedset zit een luxueus paar elfenvleugels uit peach kleurig katoen, afgewerkt met details in neon roos stiksel en met gouden elastische schouderbandjes om de vleugels op je rug te dragen. In de set zit ook een hoofdband met stoffen bloemetjes, gouden details en velcro-sluiting. Alles komt verpakt in een handig, katoenen tasje zodat je het mooi kan opbergen en samen houden.

Afmetingen katoenen tasje: 30,5 x 42 x 6,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.310.420.16
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.