Elisabeth jurk

Royale gouden prinsessenjurk met wijde mouwen en rok

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (86)

Op het romantische kasteel is vanavond een groot feest, een prinsessenbal! Prinses Elisabeth heeft haar mooiste jurk aangetrokken. Haar prins staat al te wachten. Zet je kroon op en schitteren maar ...

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100861

PersonagePrinses/Koningin
TypeVerkleedjurken
KleurGoud

Elisabeth verkleedjurk uit de collectie van SOUZA FOR KIDS, dit Nederlandse merk maakt de mooiste verkleedkledij en -accessoires van uitstekende kwaliteit. Bijpassende accessoires zoals de Josephine kroon, verkleedschoentjes of andere haaraccessoires zijn apart verkrijgbaar.

Beschikbaar in 3 maten: 3-4 jaar, 5-7 jaar en 8-10 jaar

Opgelet! De verkleedjurken van Souza vallen eerder klein, als je twijfelt tussen 2 maten neem je best de grootste maat.

Materiaal: 100% polyester

Onderhoud: enkel handwas

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
440300.4
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories