Fabelachtige knutselset pompons - feeën

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ613

Djeco DESIGN BY Collectie (141)

Met dit DIY-pakket creëer je de meest fabelachtige feeën én leer je om de prachtigste pompons te maken. Versier elke fee met je zelfgemaakte pompons. Superleuk voor jonge creatievellingen en voor degene die mode helemaal te gek vinden.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09836

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenPunniken en pompons maken
Leeftijdvanaf 7 jaar
Korting- 40 %

Deze pompon knutselset met feetjes wordt geleverd met een handige magnetische tool, glitterwol, 3 cutouts van een fee en een instructieboekje. 

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Afmetingen: 18 x 15 x 6 cm
Design: Hualing Xu

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories