Fashion design sprookjes kit

Creatieve knutselset om zelf je eigen elfjes te knutselen

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA016

Mini cadeautjes, maxi pret! (397)

Sprookjes bestaan! En jouw kindje kan ze tot leven brengen met deze creatieve kit van Souza vol elfjes en prinsessen!

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104320

TypeKnutselsets
KleurMeerkleurig

Voor creatieve kindjes: de sprookje fashion design kit van Souza!

Inhoud: 4 popjes, 1 vel stickertjes, 1 setje zelfklevende glitters, 4 houdertjes en lintjes. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.310.020.230.14
  • Door Anonymous A.
  •  de 26/08/2021
Leuk girly knutselen
  • Door Anonymous A.
  •  de 16/04/2020
Dochter is er blij mee
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories