balle molle à grelot 'Fiori'

fluweelzachte rinkelbal*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14123

Prikkel de zintuigen van je kleintje met deze fluweelzachte bloemenbal. Door de half losse bloemen is de bal prima te grijpen Als je met de bal...

14,95 €

Add to my wishlist

Prikkel de zintuigen van je kleintje met deze fluweelzachte bloemenbal. Door de half losse bloemen is de bal prima te grijpen Als je met de bal rolt of gooit, rinkelt hij de kamer door. De bal is gemaakt van velours, waardoor hij superzacht aanvoelt.
Afmetingen: Ø ca. 12 cm.
Leeftijd: vanaf 1/2 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
119110.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.