Frigg latex tutje Daisy - Bright White

Witte bloem fopspeen met ronde speen uit natuurrubber

Staat: Nieuw product

Frigg

Wat een plaatje! Deze fopspeen met wit Daisy schildje heeft een kersvormige speen gemaakt van latex van de rubberboom.

Latex wordt ook wel natuurruber genoemd en is een volledig natuurlijk materiaal. Het materiaal is afkomstig van de rubberboom, waarvan het sap (latexmelk) wordt gewonnen en verwerkt tot natuurrubber. Tutjes van natuurrubber zijn zacht en elastisch, velen kiezen ervoor om deze eerst te proberen, omdat ze het meest lijken op de elasticiteit van de huid en de moederborst.

5,45 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.1003.29

SamenstellingenNatuurrubber
CollectieDaisy
TypeTutjes
KleurWit

FRIGG Daisy latex tutje Sandstone is een modern speentje met een bloemvormig schildje gemaakt van veilige materialen en vrij van nare stoffen. De luchtgaten zorgen voor genoeg luchtcirculatie tijdens het tutteren. De ronde speen is gemaakt uit natuurlijk rubber.

De fopspenen zijn verkrijgbaar in tal van trendkleuren en vormen. Ze voldoen aan Europese normen en zijn perfect veilig voor jouw mini.

Materiaal speen: latex/natuurrubber - materiaal schildje: polypropylene (PP), 100% vrij van BPA, PVC en ftalaten

Maten: verkrijgbaar in 2 maten T1 (0-6 maanden) en T2 (6+ maanden)

Gebruik: steriliseer de tutjes voor eerste gebruik, niet uitkoken maar overgieten met heet water in een proper kom moet volstaan. Daarna aan de lucht laten drogen. Vergeet niet het water eruit te duwen en het tutje voldoende te laten afkoelen voor je hem weer aan je baby geeft. Gebruik geen fopspeen die kleurveranderingen of onregelmatigheden vertoont, hoewel de speen van nature kan uitzetten bij gebruik. Om hygiënische redenen is het aangeraden om elke fopspeen na 1-2 maanden te vervangen.

Onze tip: Bewaar de FRIGG fopspeentjes op een koele, donkere plek, direct zonlicht kan de speen verkleuren en beschadigen. De Mushie fopspeenhouders zijn een ideaal plekje om de tutjes in op te bergen of mee te nemen.

Herkomst: ontworpen en vervaardigd in Denemarken

_

FRIGG is er voor alle ouders die het beste willen voor hun kindje. Het zijn trendy fopspenen die uitblinken in stijl en kwaliteit. Elk product is gemaakt zodat het prima zit en veilig is, daarnaast worden ze allemaal getest en goedgekeurd volgens de strengste normen. De FRIGG tutjes zijn er in latex of siliconen. Ga op zoek naar jouw favoriet uit de FRIGG collectie vol mooie kleurtjes en 3 verschillende designs >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
FRIGG – De referentie voor geschikte & stijlvolle fopspenen voor baby's! FRIGG: geschikte fopspeen voor baby's & ultra stijlvol Het Scandinavische merk FRIGG is gericht op ouders die het beste voor hun kind willen. Ontworpen en geproduceerd in Denemarken , onderscheiden deze trendy fopspenen zich door hun stijl en kwaliteit . Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en materialen. De FRIGG fopspenen staan bekend om hun moderne en minimalistische ontwerp dat geliefd is bij ouders die de voorkeur geven aan een stijlvolle en esthetische speen voor hun baby . FRIGG legt de nadruk op de eenvoud en functionaliteit van de fopspenen . De beste materialen voor uw babyfopspenen De FRIGG fopspenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen , zoals natuurlijk rubber of medische kwaliteit siliconen, die als veilig voor baby's worden beschouwd. Deze materialen zijn vaak duurzaam, makkelijk schoon te maken en slijtvast. Top. De fopspenen van FRIGG zijn verkrijgbaar in latex ( natuurlijk rubber ) of medische kwaliteit siliconen dat iets harder is. Alle kleintjes zullen hun favoriete tut vinden in de FRIGG collectie! Ontdek hier de hele FAIRYTALE collectie van FRIGG :-) > De meest geschikte speenvorm voor uw baby (al dan niet gevoed!) FRIGG werkt met een grote nadruk op veiligheid . Hun fopspenen hebben vaak luchtgaten die huidirritatie voorkomen en het risico op verstikking verminderen. Bovendien voldoen de FRIGG fopspenen meestal aan de veiligheidsnormen die zijn vastgesteld door organisaties zoals de Consumer Product Safety Commission ( CPSC ) en de Europese Unie ( EU ). FRIGG fopspenen: maat 1 of maat 2 De FRIGG fopspenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en leeftijdscategorieën, zodat u een fopspeen kunt kiezen die past bij de ontwikkelingsfase van uw baby. FRIGG is een bekend merk op de markt voor fopspenen: het is de referentie voor veel ouders! Waarom hebben baby's een fopspeen nodig? Wat is de beste vorm van een fopspeen voor een baby? Waarom hebben baby's een fopspeen nodig? Welk type fopspeen moet je je kind geven? Is het goed om een fopspeen te geven? Wat is de meest geschikte vorm voor uw kleintje? Zijn er nadelen aan een fopspeen? De Kleine Zebra beantwoordt al uw vragen op onze blog hier >