Grappige A4 poster - Cycling bear blue

Staat: Nieuw product

Michelle Carlslund Illustration

KZ40557

Een vrolijke beer met een rokje en een ballon op een fiets ! ? Deze geweldige poster geeft de kinderkamer meteen een vrolijke vibe. Superleuk om te combineren met de andere circus-posters van Michelle Carlslund.

17,00 €

10,20 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 254

Schattige poster met circusbeer van de hand van Michelle Carlslund, een in-Kopenhagen-wonende, gek-op-frietjes, optimistische en eco-vriendelijke-poster-maker (zo omschrijft Michelle zich graag in één zin).

Formaat: A4, 21 x 29,7 cm. Geprint in Denemarken op 250 gr duurzaam stonepaper, papier gemaakt van steen, met natuurlijke kleuren. Een fijn eco-vriendelijk alternatief voor regulier papier.

Poster wordt geleverd in een stevige kartonnen tube.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.040.3550.040.08
In 2010 startte de Deense Michelle Carlslund haar eigen bedrijf op: Michelle Carlslund Illustrations. Vanuit haar studio in het centrum van Kopenhagen creëert ze met haar ontwerpen haar eigen wereld. Een wereld van eclectische steden, sterke mannen, ludieke woordspelingen en honey loving beren. De illustraties zijn speels en naïef, maar als je dichterbij kijkt zie je de verborgen boodschap voor groot en klein. Een beer, die zich opkleedt en zich probeert aan te passen… Michelle bekijkt dagelijkse dilemma’s met een glimlach en een dosis zelfspot. Haar ontwerpen zijn op verschillende manieren ontstaan, door te knippen en plakken, tekenen of schilderen... Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: het kleurpalet, het imaginaire universum en het goede verhaal.