Guitige bijtring Fresh - Sophie de Giraf

Staat: Nieuw product

Sophie de Giraf

CS009

Superleuk geschenkje voor jouw lievelingsbaby: Sophie de giraf koelbijtring in een geschenkdoosje. Je kan de bijtring koelen zodat het effect eens zo groot is als je kleintje erop gaat bijten, dit verlicht de pijn van doorkomende tandjes. Op de ring zit ook een textuur die zorgt voor een zacht massage van het tandvlees.

Dankzij de handgreep pakt je baby het bijtspeeltje makkelijk vast zonder zelf koude handjes te krijgen.

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 010329 GD2

De Fresh bijtring van Sophie de Giraf kalmeert en stimuleert het geïrriteerde tandvlees. Het zachte gedeelte van de bijtring is gevuld met gesteriliseerd water, leg de ring in de ijskast en als het water gekoeld is, verdooft de koude de pijn van doorkomende tandjes. Om de pret helemaal compleet te maken zit er een klein belletje in de bijtring dat gaat rinkelen als je met het speeltje schudt. De dubbele rongen maken het gemakkelijk voor kleine kinderhandjes om het speeltje vast te pakken.

Materiaal: kunststof, vrij van BPA en ftalaten, helemaal veilig voor je kindje.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
112040.052
Sophie de Giraf - Helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber van de Hevea boom én na 58 jaar nog steeds traditioneel met de hand gemaakt en geschilderd: Sophie de Giraf is een heerlijk eerste babyspeeltje / bijtspeeltje dat alle zintuigen aanspreekt en in de smaak valt vanaf 3 maanden . Dankzij het natuurlijk rubber is deze gekke giraf niet alleen lekker flexibel, ze is ook helemaal veilig om in het mondje te steken, vrij van BPA en andere toxische stoffen en bevat tal van plekjes waarop lustig gekauwd kan worden: de oren, de bek, de hoorns, de poten, ... dankzij de lange poten kunnen zelfs de kleinste handjes dit babyspeelgoed makkelijk vast grijpen. Ze is prachtig om naar te kijken , lekker om op te kauwen bij knagende doorkomende tandjes, heeft een unieke geur die ervoor zorgt dat je kleintje haar snel zal herkennen en als je er zachtjes in knijpt maakt ze een piepend geluid. Sophie de Giraf komt verpakt in een mooie geschenkdoos gemaakt uit gerecycleerd karton en met een mooie katoenen strik rond. Daarnaast zijn er ook tal van andere geschenk- en cadeausets verkrijgbaar met bijtringen, knuffeldoekjes, sleutelhangers, herinneringszakjes, ... ideaal als kraamgeschenk of cadeau bij een babyborrel. Sophie de Giraf is een perfect eerste vriendje voor elke baby. Leuk om te geven én te krijgen!