Halo bloem - Nila

Fleurige haarband met roze bloemen en linten

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA323

Schitterende accessoires van Souza for kids! (353)

Draag bloemen in je haar en voel je een echte fee dankzij deze bloemen halo van Souza for Kids. De roze bloemetjes zorgen voor een romantische look en lijken net echt. De roze linten achteraan geven het geheel een zwierige toets.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105170

PersonageFee/Elf
TypeVerkleedaccessoires
KleurRoze

Hoofdtooi Nila met roze bloemen en linten, een prachtige finishing touch voor elk elfenkostuum of fee verkleedoutfit.

Maat: one size - 1 cm breed

_

De Souza for Kids verkleedaccessoires voor jongens en meisjes zijn er om de verkleedset, -outfits en verkleedkledij compleet te maken. Zo wordt verkleden een nog groter feest!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories