Handwerk knutselset - Fruitpompons

Leer pompons maken met deze leuke handwerkset, vanaf 6 jaar

Staat: Nieuw product

Janod

JS391

Hoe schattig is dit! Veel plezier met deze fantastische en originele knutselset vol fruitige en kleurrijke pompons, het ideale geschenk voor creatieve kinderen.

10,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07776

SamenstellingenWol
TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 6 jaar
Korting- 40 %

Eens deze Fruitpompons knutselset compleet is heb je een fruitsla met oa een aarbei, watermeloen, citroen, ananas en kiwi. Ideale activiteit om de fijne motoriek en creativiteit te stimuleren. Instructies inbegrepen in 7 talen (Frans, Engels, Duits, Nederlands, Spaans, Italiaans en Russisch) Alles zit in een leuk en handig koffertje met handvat. Super leuk cadeau voor een creatief vriendje of petekindje.

Leeftijd: 6-12 jaar
Materiaal: karton en wol
Afmetingen: 26 x 4,5 x 21,5 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.55
  • Door Anonymous A.
  •  de 06/12/2023
Een uitdaging voor wie geduld en zin heeft deze mooie voorwerpen te maken .
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.