Hilarisch voorleesboek - Jengeltje

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH094

Hilarisch verhaal, boordevol ondeugendheid, over een engeltje dat eigenlijk meer weg heeft van een bengeltje.

Kijk, dat is Jengeltje. Het meisje met de mooie blonde krullen en vleugels op haar rug. Ze lijkt op een engeltje. Maar dat is ze niet echt. Jengeltje knipt in het haar van andere engelen. Ze pikt hun rijstpap. Ze roept en schreeuwt en plaagt. De andere engelen hebben er genoeg van. Ze sturen haar voor straf naar de mensen. Maar of die daar zo blij mee zijn?

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914711

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurJonas Boets
GenrePrentenboek
Jengeltje is een leuk en grappig kinderboek over aandacht willen en grenzen aftasten. Ideaal voor kleine boekenwurmen om zich in te verliezen en pagina na pagina te verslinden. De tekst is mooi vormgeven en wordt afgewisseld met prachtige illustraties.
 
Auteur: Jonas Boets
Illustrator: Rocío Del Moral
Afmetingen: 17,5 x 24,5 cm
Uitgeverij: De Eenhoorn

Pagina's: 88
Leeftijd: 8+
ISBN: 9789462914711

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.5017.50.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.