Hip raadselspel - The Key - Moord in de Oakdale club

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (134)

Dit spannend denkspel speel je alleen of met elkaar. En het blijft leuk om keer op keer te spelen want elk spel verloopt anders. Los jij de moord in de Oakdale Club op?

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305612

TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 8 jaar

Spannend deductiespel The Key Moord in de Oakdale Club van HABA is een moderne versie van cluedo met een unieke oplossingscontrole met sleutelmechanisme

Oakdale Golfclub wordt opgeschrikt door een dramatische reeks moorden - er zijn drie mensen vermoord! De spelers starten het onderzoek en combineren de aanwijzingen van de daders, tijd van de moorden, plaatsen delict, moordwapens en vluchtvoertuigen. Ten slotte moeten ze de juiste cijfercode maken om de moordenaars achter slot en grendel te brengen. Uiteindelijk is de winnaar niet per se de snelste rechercheur, maar wel de meest efficiënte!

Aantal spelers: 1-4 jaar
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Spelduur: 15 à 20 minuten
Materiaal: kunststof, hout, metaal

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories