Hippe poster - Love

Staat: Nieuw product

Lilipinso

LPS006

Monochrome kinderkamer inspiratie (77)

Liefde is een vierletterwoord dat komt in verschilende vormen: moederliefde, liefde voor de baby in je buik, de papa van je kindjes, de meter en zo veel meer.

Toon je liefde en geef deze poster cadeau of hang hem op een speciaal plekje aan je muur. Het papier van de Lilipinso posters respecteert de ecologische normen en is gemaakt houtvezels afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

18,90 €

15,12 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : P0302

CollectieMinima
TypePosters
KleurZwart
STOP/FINISTOP

Hippe poster Love uit de collectie muurdecoratie van Lilipinso. Past perfect in je babykamer maar ook in je eigen slaapkamer of die van je tiener. Dit is enkel de poster, kader niet inbegrepen. Leuk in combinatie met de knappe muurstickers uit dezelfde collectie.

Materiaal: geprint op 200 gr offsetpapier gemaakt van Eucalyptus Globulus-vezels die afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen en geprint met inkt op plantaardige basis (zonder oplosmiddelen)

Afmetingen: 30 x 40 cm

Herkomst: Frankrijk

_

Lilipinso is een Frans interieurmerk boordevol stijl en inspiratie. In hun collecties vind je onder meer knappe tapijten, wondermooi behang en originele muurstickers, ze worden gemaakt in samenwerking met artiesten van over heel de wereld. Uniek, volgens de laatste trends en van prima kwaliteit. Perfect om je baby of kindje een eigen plekje te geven en de kinderkamer een make-over te geven om te groeien en te bloeien.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
LILIPINSO – Creëer een warme sfeer met het prachtige behangpapier van Lilipinso... Transformeer de kinderkamer met Lilipinso behang! Wanneer het gaat om een vleugje magie toe te voegen aan de kinderkamer , is het behangpapier van Lilipinso ongetwijfeld de sleutel! Droom weg in met hun collecties, zoals Lilipinso Wonderland , of duik in een aquatisch avontuur met Lilipinso Ocean Field . Met gevarieerde en boeiende patronen zal elk trendy behang elke meisjeskamer , tienerkamer , of zelfs die van een jongen, omtoveren tot een echte oase van rust. Ontdek de grootsheid van Lilipinso panoramisch behang Waarom genoegen nemen met het gewone als u kunt kiezen voor het buitengewone? Het panoramisch behang van Lilipinso biedt een meeslepende ervaring, die elke kinderkamer radicaal transformeert. Laat uw verbeelding vliegen naar de wolken met patronen zoals het wolkentapijt , of reis door een sterrenveld met het Lilipinso Wonderland design. Accessorizeer met elegantie: Lilipinso poster, Lilipinso sticker... Wat is er beter om een warme kamer af te maken dan met een prachtige poster van Lilipinso of muurstickers ? Fijne ontwerpen zoals de regenboogstickers of de kamerstickers zijn de perfecte finishing touch voor een zachte en dromerige sfeer. En voor de zeeliefhebbers zijn er de ontwerpen geïnspireerd op Lilipinso Ocean Field , die uitnodigen tot dagdromen. De Kleine Zebra neemt je mee naar de Lilipinso wereld op onze  blog > . Buiten de muren: de Lilipinso tapijten! Als je dacht dat Lilipinso zich beperkte tot de muren, vergis je je! Ontdek het uitgebreide assortiment, inclusief tapijten die droomlandschappen oproepen, en muurstickers die een speelse en dynamische touch toevoegen. Of het nu voor een meisjeskamer of een tienerkamer is, Lilipinso heeft alles wat je nodig hebt om elke ruimte uniek en onvergetelijk te maken.
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories