Hippe zwarte kandelaar

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE184

Deze zwarte strakke kandelaar tovert jouw porseleinen Design letters beker om tot een heuse kandelaar. Lekker gezellig en een leuke uitbreiding voor je Design Letters collectie.

De kandelaar past perfect op de porseleinen cup en zorgt ervoor dat de kaars veilig vast zit. Maak een woord voor de feesttafel of zet hem gezellig op de kast voor extra sfeer.

10,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 10202903BLACK

CollectieDesign objects
TypeKandelaars
KleurZwart

Stijlvolle en verrassende kandelaar van Design Letters, past perfect op de Design Letters porseleinen bekers met A-Z letters en quotes uit de Design object collectie van dit Deense merk.

Afmetingen: 8,1 cm diameter

Materiaal: roetsvrij staal, zwart gelakt

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111