Mobiel - maan

Keramieken mobiel maan met sterretjes

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV054

MINI Bloomingville (197)

Superleuke decoratieve mobiel in de vorm van een slapend maantje met hangende sterretjes. Deze hanger vrolijkt meteen de baby- of kinderkamer op. De maan is gemaakt van keramiek en de sterren zijn van hout.

26,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Bloomingville accessoires brengen stuk voor stuk een unieke toest aan je interieur. Deze leuke keramieke maan is dan ook een super fijn extraatje dat het interieur van je baby- of kinderkamer helemaal afmaakt. Het heeft de bekende Bloomingville oogjes en er hangen 5 schattige lasercut sterretjes aan in hout.

Let op: dit is GEEN speelgoed - het is bedoeld voor optische stimulatie en moet daarom altijd buiten het bereik van het kind worden bevestigd.

Afmetingen: L 16 x H 3 1 W 0,5 cm

Materiaal: aardewerk, vurenhout


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
322170.29
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :75230734

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories