Keramische vaas - Bloem - Groen

Funky karaf uit keramiek met bloemen en kraanvogel

Staat: Nieuw product

Rice

RI332

Hou je van items die opvallen, dan zal deze funky vaas van Rice vast in de smaak vallen.

Leuk voor bloemen, grote keukenlepels of als allermooiste waterkan. De kan met kraanvogel en tropische roze bloemen is gemaakt uit keramiek.

54,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CEVAS-FLO

SamenstellingenKeramiek
TypeKannen
KleurMeerkleurig

Unieke vaas uit keramiek Bloem Groen van RICE is ontworpen door de dochter van Charlotte Gueniau (Creative Director en Co-founder van dit Deense merk), Selma Gueniau. Selma begon met een tekening die uiteindelijk is uitgegroeid tot deze prachtige vaas die je ook als waterkaraf kan gebruiken.

Materiaal: keramiek
Afmetingen: 25 x 22 x 12 cm
Gewicht: 1,1 kg
Gebruikasadvies: dit is een vaas, niet geschikt voor andere vloeistoffen dan water

_

RICE is een merk dat ons collectie naar collectie blij maakt. Dit Deense interieurmerk brengt ons kleurrijke interieur- & tafelaccessoire én heeft een belangrijke missie die ook De Kleine Zebra nauw aan het hart ligt: iets extra's toe te voegen aan het alledaagse - je dagelijkse leven kleuren met geluk en plezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
251200.111
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!