Knappe schroevendraaierset - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB233

Terra Kids collectie by Haba (50)

Voor de mini-makers! Een platte en een kruisschroevendraaier meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan. Vijzen, draaien, maken. Alles kan met deze kwaliteitsvolle set gereedschap uit de geniale Terra Kids-collectie van Haba.

8,99 €

7,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303626

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

De Terra Kids schroevendraaiers zijn gemaakt van zeer stevig, hoogwaardig materiaal. Qua afmetingen, gewicht en ergonomie is deze set optimaal afgestemd op kleine kinderhanden ergonomische handgreep. Deze schrijvendraaiers passen perfect bij het Terra Kids Gereedschapskist-bouwpakket.

Afmetingen: 16,5 cm lang
Inhoud set: 1 kruiskopschroevendraaier en 1 sleufschroevendraaier.
Materiaal: staal en rubber

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.030.220.15
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories