Knappe schroevendraaierset - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB233

Terra Kids collectie by Haba (55)

Voor de mini-makers! Een platte en een kruisschroevendraaier meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan. Vijzen, draaien, maken. Alles kan met deze kwaliteitsvolle set gereedschap uit de geniale Terra Kids-collectie van Haba.

8,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303626

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

De Terra Kids schroevendraaiers zijn gemaakt van zeer stevig, hoogwaardig materiaal. Qua afmetingen, gewicht en ergonomie is deze set optimaal afgestemd op kleine kinderhanden ergonomische handgreep. Deze schrijvendraaiers passen perfect bij het Terra Kids Gereedschapskist-bouwpakket.

Afmetingen: 16,5 cm lang
Inhoud set: 1 kruiskopschroevendraaier en 1 sleufschroevendraaier.
Materiaal: staal en rubber

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.030.220.15
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories