Knappe set van 2 Flamingo posters

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR070

Tropische set van 2 unieke posters van Meri Meri: eentje met een kudde elegante flamingo's, eentje met speelse palmbomen vol tropische vogels. Beide afgewerkt met hippe goudfolie.

Deze posters zijn ideaal om boven een feesttafel te hangen of permanent in je interieur op te nemen.

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 173341

CollectieFlamingos
TypeDecoratie
KleurRoze

Maak van elke kamer een feestkamer met deze coole Meri Meri feestposters met flamingo- en tropische illustratie. Deze stijlvolle kunstwerkjes gedrukt op stevig papier, komen in 2 verschillende stijlen afgewerkt met goudfolie. Maak je flamingo-feestje compleet en ga voor een heus thema door ook de papieren bordjes, bekers, slingers en servetten met dezelfde print voor je feest in je mandje te leggen.

Afmetingen poster: 30,5 x 40,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.410.310.010.1
  • Door Eliane B.
  •  de 29/04/2020
prima, leuke posters
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.