moule en silicone pour sucettes au chocolat 'parade des dinosaures'

knotsgekke Dinoparade vorm voor chocolollies*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21800

Family Food Stars - Haba (24)

Een hoogtepunt op ieder verjaardagsfeestje: chocolollies! Ze zijn snel klaar en alle kinderen zijn er dol op. En ook ijs op een stokje is...

15,95 €

Add to my wishlist

Een hoogtepunt op ieder verjaardagsfeestje: chocolollies! Ze zijn snel klaar en alle kinderen zijn er dol op. En ook ijs op een stokje is snel tevoorschijn getoverd. In het bijgevoegde boekje staan 2 eenvoudige recepten, geschikt voor kinderen, die gemakkelijk uit te voeren zijn. Samen in de keuken bezig zijn, sterkt het zelfbewustzijn van het kind en bevordert het inzicht in het gebruik en de smaak van verse ingrediënten.

Met de 'Dinoparade' siliconen vorm heb je verschillende mogelijkheden: vormgeven aan gebak, pudding en ijs. Door de versterkte rand is de knotsgekke dinovorm ideaal voor kinderhanden! De bakvorm is geschikt voor oven en vriesvak (-40°C tot +230°C), is voedselveilig en vaatwasmachinebestendig.

Inclusief 18 lolliestokjes
Materiaal: silicone
Afmetingen: 22 x 14 cm

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
221400.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :301150

Collectie Family Food Stars - Haba
Inspiratie en thema's