Koopspel - P'tit Market

Educatief gezelschapsspel met speelgoedgeld

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1017

Educatieve spelletjes van Djeco (24)

Om jouw aankopen zo snel mogelijk af te ronden, heb je een beetje geluk nodig, maar moet je vooral weten hoe je jouw geld moet beheren.

Een eerste koopspel voor het leren van getallen en het leren geven van wisselgeld.

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08533

TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Koopspel P'tit Market komt uit de leerrijke Cool School-collectie van Djeco. Het spel is in de eerste plaats ontworpen om te spelen, maar bevat ook een diepere leerervaring: eenvoudige bewerkingen beheersen.

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Aantal spelers: 2 tot 4 personen
Afmetingen pakket: 22 x 22 x 4 cm
Inhoud: 1 bord, 4 boodschappenlijstjes, 32 munten, 24 zaktegels, 26 actie-kaarten, 4 pionnen en 1 houten dobbelsteen. Spelregels in 10 talen.

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Educatieve spelletjes van Djeco
Inspiratie en stories