Kralen knutsel set - Lama

Houten rijgkralen in blauw en muntgroen om zelf kinderjuweeltjes te knutselen

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA459

Mini cadeautjes, maxi pret! (494)

Stervormige, rond, lange, platte en unieke houten kralen in mooie lichtblauwe en muntgroene kleurtjes en met schattige lama snoetjes op.

Ideaal om zelf aan de slag te gaan en de mooiste kinderjuwelen te maken.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105369

TypeKnutselsets
KleurBlauw

Geweldige blauw muntgroene kralen set Lama van Souza for Kids. Met deze houten kralen kan je zelf de mooiste armbandjes, kettingen en juwelen maken.

Bij deze set kralen zit ook een muntgroene elastiek en handige plastiek rijgnaald om het rijgen te vergemakkelijken.

Afmetingen doosje: 6 cm diameter x 12,5 cm
Leeftijd: vanaf 4 jaar - wegens kleine onderdelen en verstikkingsgevaar niet geschikt voor kleine kinderen onder de 3 jaar.

_

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en knappe accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories