Leerrijk ordeningsspel - Kakelbonte dierenwereld

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20366

Welke kleur hebben de oren van de muis? En welke schijven horen in de vleugels van de vlinder? De kinderen ordenen de kleuren en leggen de...

24,99 €

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301059

TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden
# Puzzelstukken1-10 stukken
Korting- 40 %
Welke kleur hebben de oren van de muis? En welke schijven horen in de vleugels van de vlinder? De kinderen ordenen de kleuren en leggen de schijven in de uitsparingen op de legborden. Natuurlijk kunnen ook alle dieren kakelbonte stippen krijgen. Oefent het herkennen en ordenen van kleuren.

Materiaal: karton, beukenhout.
Afmetingen legborden 23 x 23 cm.
Diameter schijven: 5 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
37.5627.41.126
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!