Leerrijk ordeningsspel - Kakelbonte dierenwereld

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20366

Welke kleur hebben de oren van de muis? En welke schijven horen in de vleugels van de vlinder? De kinderen ordenen de kleuren en leggen de...

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301059

TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden
# Puzzelstukken1-10 stukken
Welke kleur hebben de oren van de muis? En welke schijven horen in de vleugels van de vlinder? De kinderen ordenen de kleuren en leggen de schijven in de uitsparingen op de legborden. Natuurlijk kunnen ook alle dieren kakelbonte stippen krijgen. Oefent het herkennen en ordenen van kleuren.

Materiaal: karton, beukenhout.
Afmetingen legborden 23 x 23 cm.
Diameter schijven: 5 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
37.5627.41.126
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.