Bijtspeeltje zwaan

Leuk bijtspeeltje - Zwaan

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC100

Doorkomende tandjes daar zijn we geen fan van. Maar gelukkig is er dit elegant bijtspeeltje. Dat doet ons wel glimlachen!

Het zwaantje ziet er niet alleen lief uit, ze is het ook. Want dit babyspeeltje in gemaakt van 100% natuurlijk rubber, uitgebreid getest, goedgekeurd én helemaal vrij van schadelijke stoffen.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TTSWWH02

CollectieLovely Toys & Gifts
TypeBabyspeelgoed
KleurWit
A Little Lovely Company figuurZwanen

Heeft jouw baby last van doorkomende tandjes? Dan is dit bijtspeeltje in de vorm van een zwaan welgekomen. Het schattig Zwaantje van A Little Lovely Company is gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de Hevea boom, bevat geen gevaarlijke stoffen en heeft een subtiele geur. Perfect dus als jouw kindje last heeft van de tandjes.

Het sierlijk zwaantje komt in een lovely verpakking en is wat ons betreft erg leuk om weg te geven als kraamcadeau!

Afmetingen: 9,5 x 10,7 x 7,7 cm

Materiaal: natuurlijk rubber van de Hevea boom. Bevat geen schadelijke stoffen: vrij van PVC, BPA, ftalaten en nitrosamines

____

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!