Schrijftset - Aurélia

Leuke schrijftset met 10 postkaarten en enveloppen - Aurélia

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ641

Deze kit voor briefpapierfans uit de Lovely Paper-collectie van Djeco bevat 10 prachtige postkaarten en bijpassende enveloppen Een leuk geschenk voor kinderen die graag schrijven en oldskool post willen sturen aan hun vrienden of familie.

Je kan de kaarten natuurlijk ook gebruiken als bedankkaartjes, uitnodigingen of wenskaarten.

8,25 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03608

CollectieLovely paper
TypePapierwaren
Leeftijdvanaf 6 jaar

Inhoud: 10 enveloppen en 10 kaarten (5 verschillende illustraties, 2 per design)
Afmetingen doosje: 13 cm x 10.5 cm x 2 cm
Afmetingen kaartjes: 11 cm x 9 cm
Design: Aurélia Fronty

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lovely Paper is een Djeco collectie met papierwaren en kleine geschenkjes die stuk voor stuk versierd zijn met mooie en fijne illustraties. Het idee is dat je altijd en overal kan schetsen, doodlen, tekenen, verhalen vertellen, kostbare herinneringen verzamelen. Met Lovely Paper heb je altijd alles bij de hand om je creatieve ziel op papier te zetten: schriftjes, notitieboekjes, geheime dagboeken, etuis, gummetjes, stickers, masking tape, ... Kortom alles om je dag op te vrolijken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!