Lief verkleedsetje - Konijn

Staat: Nieuw product

Travis Designs

Wie verschijnt er daar? Een lief konijntje met wit konijnenstaartje en schattige oortjes!

Ideale verkleedkledij voor kindjes die niet zo houden van veel tirlantijntjes maar wel graag spelen, fantaseren en mooi zijn. De tutu rok is lekker zwierig en staat mooi bol door de verschillende laagjes tule en is gevuld met kleurrijke pomponnetjes. Inclusief bijpassende konijnenoortjes die je makkelijk in je haar schuift dankzij de diadeem.

33,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TUTU-BUNN-SM

PersonageBosdier
TypeVerkleedsets
KleurBruin

Konijnenverkleedset van Travis Designs met tutu vol kleurrijke pompons, strik vooraan en een cute konijnen staartje achteraan, bij deze 2-delige verkleedset zitten bijpassende konijnenoortjes op een diadeem. De rok trek je makkelijk aan en uit en zit altijd goed dankzij de elastiek.

In de 'Once upon a tutu'-collectie van Travis vind je ook nog een hertje, hartenkoningin en hert.

Maten: 3-7 jaar, 8-11 jaar

Travis Designs maakt de meest prachtige verkleedkleren die kinderen omtoveren tot hun favoriet personage, doen wegdromen of helemaal opgaan in hun fantasie. De combinatie van klassiekers, uitzonderlijke details en hoge kwaliteit maken dat ze er echt uitspringen. Hun sterkste troeven? Originele outfits en stoere accessoires. Ze hebben kostuums voor kleine peuters, fiere meisjes en stoere jongens van 3 maanden tot 11 jaar.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.3
Travis Designs is een superleuk Brits merk dat prachtige verkleedkleren maakt. Originele outfits en kekke accessoires zijn hun sterkste troeven. Travis Designs heeft de leukste pakjes voor meisjes, jongens en kleuters van 3 maanden tot 11 jaar. De prinsessenjurkjes worden gepresenteerd op een satijnen hangertje en de jongensoutfits zijn gemaakt van prima kwaliteit, gemakkelijk wasbare stoffen en uitgerust met de stoerste accessoires. De peuterkostuumpjes zijn ook volledig wasbaar, moest uw kleine monstertje een ongelukje krijgen.