Limited edition Quut strandset - Ballo Cuppi Shaper

Staat: Nieuw product

Quut

MCH096

Limited Summer Edition - Deze toffe uitgebreide set bestaat Ballo Cupi Shaper is perfect om mee te nemen naar een dagje strand of gezellig mee buiten te spelen. Door het duurzame design gaat het buitenspeelgoed seizoen na seizoen mee.

De Quut-set zit in een handig zakje dat perfect gemaakt is voor zandige omstandigheden.

24,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU170983

TypeStrandset
KleurMeerkleurig

In deze strandset zitten verschillende Quut speeltjes samen in een touwtasje.

De Ballo is een unieke, sterke emmer. De ronde vorm maakt dat er geen druppel water verloren gaat. De Cuppi is zowel een schepje als een zeef en heeft een balletje dat je overal kan laten rollen. Bouw met je schep een gekke achtbaan en kijk hoe het balletje helemaal naar beneden rolt, tot in het water!

Materiaal: duurzame kunststof - recycleerbaar

Alle producten van Quut zijn vervaardigd zonder gebruik te maken van BPA, ftalaten of latex en zijn bovendien allemaal recycleerbaar.

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor op het strand en in bad verlengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....