Magisch bijtspeeltje - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC101

Last van doorkomende tandjes? Geen nood!

Dit magisch bijtspeeltje in de vorm van een eenhoorn is jouw redder in nood. het speeltje is gemaakt uit natuurlijk Hevea rubber en helemaal vrij van schadelijke stoffen.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TTUNWH03

CollectieLovely Toys & Gifts
TypeBabyspeelgoed
KleurRoze
A Little Lovely Company figuurEenhoorns

Heeft jouw baby last van doorkomende tandjes? Dan is dit bijtspeeltje in de vorm van een eenhoorn welgekomen. Het leuk bijtspeeltje van A Little Lovely Company is gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de Hevea boom, bevat geen gevaarlijke stoffen en heeft een subtiele geur. Perfect dus als jouw kindje last heeft van de tandjes.

De magische eenhoorn komt in een lovely verpakking en is wat ons betreft erg leuk om weg te geven als kraamcadeau!

Afmetingen: 11,7 x 10,4 x 5,5 cm

Materiaal: natuurlijk rubber van de Hevea boom. Bevat geen schadelijke stoffen: vrij van PVC, BPA, ftalaten en nitrosamines

____

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !