Magisch pastelkleurig verkleedsetje - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

Travis Designs

Once upon a tutu ... er was eens een schattige eenhoorn. Dit verkleedsetje van Travis bestaat uit een magische tutu met schitterende laagjes regenboog tule in 7 verschillende kleurtjes. De bijpassende hoofdband is versierd met fonkelende hoorn, oortjes, 3 bloemetjes én een regenboogsluier. Wat een plaatje!

33,75 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TUTU-UNIC-SM

PersonageEenhoorn
TypeVerkleedsets
KleurWit

Verkleedset Eenhoorn van Travis Designs met schitterende tutu in maar liefst 7 verschillende tinten pastelkleur, afgewerkt met glitter en satijnen afwerking rond de middel. Bij deze 2-delige verkleedset zit een bijpassende diadeem, met een zilveren eenhoorn, oortjes uit paars vilt, versiert met kleine roosjes en een pastelkleurige regenboog sluiter uit dezelfde tule als de tutu.

In de 'Once upon a tutu'-collectie van Travis vind je ook nog een hertje, hartenkoningin en lief konijn.

Maten: 3-7 jaar, 8-11 jaar

Travis Designs maakt de meest prachtige verkleedkledij die jouw hartendiefje(s) omtoveren tot hun favoriet personage, doen wegdromen of helemaal opgaan in hun fantasie. De combinatie van klassiekers, uitzonderlijke details en hoge kwaliteit maken dat ze er echt uitspringen. Hun sterkste troeven? Originele outfits en stoere accessoires. Ze hebben kostuums voor kleine peuters, fiere meisjes en stoere jongens van 3 maanden tot 11 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.3
Travis Designs is een superleuk Brits merk dat prachtige verkleedkleren maakt. Originele outfits en kekke accessoires zijn hun sterkste troeven. Travis Designs heeft de leukste pakjes voor meisjes, jongens en kleuters van 3 maanden tot 11 jaar. De prinsessenjurkjes worden gepresenteerd op een satijnen hangertje en de jongensoutfits zijn gemaakt van prima kwaliteit, gemakkelijk wasbare stoffen en uitgerust met de stoerste accessoires. De peuterkostuumpjes zijn ook volledig wasbaar, moest uw kleine monstertje een ongelukje krijgen.