Mantel - Diamanthe

Glinsterende verkleedcape voor een sprookjesachtige look

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (133)

De diamanten mantel schittert zo ver het oog rijk, enkel voor echte prinsessen! Deze prachtige mantel is een absolute musthave in de verkleedkoffer van kleine meiden.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

PersonagePrinses/Koningin
TypeVerkleedcapes
KleurWit

Happy Fantasy at the Fairy-tale house
Een stoere ridder en een lieflijke prinses lopen door een donker woud. Wat is dat daar? Een sprookjeshuis! Onderweg kruisen schurken hun pad, maar het duo slaagt erin ze te overmeesteren. Uiteindelijk worden de ridder en de prinses verwelkomd door een ijsprinses en haar vriendinnen, gehuld in de mooiste jurken en met sprankelende diademen in het haar. Het verhaal gaat verder…

De diamanten mantel schittert zo ver het oog rijk, enkel voor echte prinsessen! Deze prachtige mantel is een absolute musthave in de verkleedkoffer van kleine meiden.

Maat 98-104 : ruglengte 64 cm.
Maat 110-122 : ruglengte 76 cm.
Maat 128-140 : ruglengte 90 cm.
Materiaal: 100% polyester.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories