Melktanden doosje - Les Moustaches

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO132

Les Moustaches - Moulin Roty (24)

Dit leuk rond melktandje in blauw gele kleuren is een klein schatkistje om je kleine melktandjes in te bewaren nadat ze zijn uitgevallen en de tandenfee langs is geweest.

Je kan dit tandendoosje op je kast, wandplank of nachtkastje in je kamer bewaren. Een origineel cadeauidee!

11,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 666336

CollectieLes Moustaches
TypeTandendoosjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Melktanden doosje Il était une fois met magische muis die maar al te graag de tandenfee opwacht en past op jouw verloren tanden. Al zijn ze natuurlijk niet echt verloren als je ze in dit tandendoosje bewaard ;-)

Afmetingen: 6 cm diameter
Materiaal: hars
Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

_

Voor deze dromerige collectie werkte Moulin Roty samen Élodie Coudray, die voornamelijk als mode en stoffen-ontwerpster werkte alvorens ze de kinderboekenwereld veroverde zo'n 10 jaar geleden. Voor haar is speelgoed een vervolg van je kindertijd, ze creëert magische wezens, vol elegantie en steekt in elk karakter even veel van haar liefde.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les Moustaches - Moulin Roty
Inspiratie en stories