Mijn grote Boomgaard - spelletjesverzameling

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (135)

Mijn Grote Boomgaard heeft het beste van het beste in zicht. Het originele boomgaard spel en 9 andere leuke spelletjes in 1 doos.

Kunnen de kinderen de rijpe vruchten plukken, of is de brutale raaf hen te vlug af? Kunnen de raven in hun nest in de boom raken, zonder dat de tuinierster hen betrapt? En wie maakt de mooiste fruittaart? Je beleeft het allemaal samen met deze leuke spelletjesverzameling van Haba.
 

49,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302282

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze veelzijdige spelletjesverzameling van Haba, gemaakt uit hoogwaardig materiaal, hoor perfect thuis in jullie spelletjeskast! Er zitten in de doos 10 verschillende memo-, kaart-, voel- en dobbelspelletjes. Allemaal even leuk en goed voor uren spelplezier!

Inhoud doos: 1 tuinierster, 4 raven, 1 kleurendobbelsteen, 1 ogendobbelsteen, 4 zakjes, 4 mandjes, 40 vruchten, 36 memoplaatjes, 36 speelkaarten (32 taartkaarten, 4 taartbodemkaarten), 1 ravenpuzzel met 9 stukken, 4 puzzelspelborden (voorkant: fruitbomen, achterkant: marktkraampjes), 2 dubbelzijdig bedrukte spelborden (voorkant: boomgaard, boomgaardpad, achterkant: meer, groentetuin) en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Aantal spelers: 1-4 personen

Spelduur: 10-15 minuten.

Materiaal: karton en hout.

Geschikt voor spelers van 3-6 jaar.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
34.78.834.71.74
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories