Mini opbergzak Play&Go - Rainbow

Compacte, kleine speelgoedzak met regenboogprint

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO042

Rainbowlove (152)

Heb je een kleine verzameling speelfiguurtjes, dieren of blokjes dan kan je het makkelijk samen houden en zelfs met je mee nemen in deze mini opbergzak met regenboog print uit de collectie van het Belgische merk Play & Go.

Deze uitstekende opslagoplossing maakt het gemakkelijker om ruimte te maximaliseren en stimuleert de organisatie in een vroeg stadium. Voor jongens en meisjes van alle leeftijden, vrienden en familie, ongeacht het avontuur van vandaag.

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095301060

CollectieMini
TypeOpbergzakken
KleurMeerkleurig

Mini opbergzak Play & Go Rainbow is een geweldige draagbare speelzak om je favoriete speelgoed, snacks, knutselspullen en nog veel meer in te stoppen met mooie regenboogprint. Net zoals de grotere Play & Go zakken, maar dan een stukje kleiner.

Of je nu wilt opruimen of alles naar een andere kamer of buiten in de tuin wilt brengen, deze mini opbergtas kan eenvoudig worden vastgemaakt met verstelbare trekkoordriemen die als rugzak om de schouders van je kind kunnen worden gelust of in hun handen kunnen worden gedragen.

Materiaal: 70% stevig katoen, 30% polyester - dubbelzijdig geprint
Afmetingen: Ø 40 cm
Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen
Leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 16/04/2021
Idem
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa.Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmatDe 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories