Mini opbergzak Play&Go - Space

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO012

Apollo 11 inspiratie (111)

Ga voorbij de sterren en verken de wereld voor bij de melkweg zoals een dappere astronaut! Zet je helm op en vul je opbergzak met al je benodigdheden voor een reis door het sterrenstelsel. Schitter en schijn zoals de prachtigste sterren als je lacht en speelt !

17,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : mini space

CollectieMini
TypeOpbergzakken
KleurZwart

Deze mini space opbergzak is een geweldige draagbare speelzak op je favoriete speelgoed, snacks, stiften, strandbenodigdheden en nog veel meer in te stoppen. Net zoals de grotere Play & Go zakken, maar dan een stukje kleiner.

De mini Play&Go opbergzak heeft een diameter van 40 cm.

Play&Go speelzakken zijn gemaakt van premium polykatoen (70% katoen, 30% polyester) en dit gemaakt onder hoge standaard milieunormen. Oh, en ze zijn heerlijk te gebruiken en te hebben.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
132140.25
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa.Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmatDe 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories