Mini opbergzak Play&Go - Supergirl

Compacte, kleine speelgoedzak met superhelden print

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO011

Ben je klaar om de dag te redden met je Supergirl opbergzak? Wees voorbereid en vul je Supergirl zak met speciale speelgoedjes om je te te helpen op je avontuur. Zoek de magie van je verbeelding en laat de kracht van je hart spreken ! Geniet !

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : mini supergirl

CollectieMini
TypeOpbergzakken
KleurMeerkleurig
STOP/FINISTOP

Deze mini supergirl opbergzak is een geweldige draagbare speelzak op je favoriete speelgoed, snacks, stiften, strandbenodigdheden en nog veel meer in te stoppen. Net zoals de grotere Play & Go zakken, maar dan een stukje kleiner.

De mini Play&Go opbergzak heeft een diameter van 40 cm.

Play&Go speelzakken zijn gemaakt van premium polykatoen (70% katoen, 30% polyester) en dit gemaakt onder hoge standaard milieunormen. Oh, en ze zijn heerlijk te gebruiken en te hebben.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
132140.25
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!