poster 'panda'

Monochrome poster - Panda

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC060

Simpele panda poster met groots effect! Deze zwart wit poster past perfect in een monochrome - maar evengoed in een erg kleurrijke - kinderkamer. Hij is de vriend van elk kind. Ga voor een panda-thema en combineer de poster met één of meerdere van de andere lovely panda producten uit de collectie van A Little Lovely Company.

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : POPAWH33

TypeMuurdecoratie
KleurWit
A Little Lovely Company figuurPanda's

Deze coole panda poster met zwart-wit design is een ontwerp van A Little Lovely Company.

Afmetingen: 50 x 70 cm
Materiaal: papier

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
55550.15
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!