Muziekdoos - Après la pluie

Prachtig geïllustreerde muziekdoos om een hele kindertijd te koesteren

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO383

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Een geschenk om te koesteren: draai dit wondermooi muziekdoosje op en je kan samen met je mini de muis en kat in het rond zien dansen.

Dit prachtig stukje woondecoratie staat mooi in elke kinderkamer en helpt je kindje op weg naar dromenland.

32,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715106

CollectieAprès la pluie
TypeMuziekdozen
KleurRoze

Muziekdoos Après la pluie van Moulin Roty brengt zachte kleuren en een rustgevende melodie in de kinderkamer. Deze muzikale doos is geïllustreerd met mooie bloemen en schattige karakters die terug komen in de rest van deze collectie.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 12 cm
Materiaal: ABS-kunststof & MDF-hout
Onderhoud: oppervlakte reinigen met een zachte en vochtige doek

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories